23371
post-template-default,single,single-post,postid-23371,single-format-standard,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Nytt medlem av kunstnerisk råd: Kurt Johannessen

Kurt Johannessen er performancekunstner, forfatter, billedkunstner, videokunstner og you-name-it. Med over 90 utgitte bøker, og 300 produserte performance-stykker med visninger på tvers av kloden er han en av de mest produktive kunstnerne vi har i Norge. Bokserien hans “om-noko” inneholder både tekster og tegninger av Johannessen og er base for mange performanceforedrag.

Den bergensbaserte kunstneren er utdannet som billedkunstner ved Vestlandets Kunstakademi og Slade School of Fine Art.

Platform Nord er stolte over å ønske Kurt Johannessen velkommen som medlem i kunstnerisk råd.

Link til hjemmeside med utfyllende informasjon om utstillinger, fremførelser og utgivelser:

http://www.zeth.no