22303
post-template-default,single,single-post,postid-22303,single-format-standard,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Samtale på Teateret

Samtale på Teateret

Hvor langt kan man gå i kunstens tjeneste?
Og hvor langt bør man gå i kunstens tjeneste?

Teatersjef Amalie Nilssen og kunstner Morten Traavik i samtale om kunst, provokasjon og krenkelse. Ledet av forfatter, journalist og festivalsjef for Ibsen- og Hamsundagene, Torolf Kroglund.

Noen ganger kan det være vanskelig å forstå hva som er motivasjonen til kunsterere – har de et mål om å provosere i seg selv? Og hva er i så fall hensikten? Må kunst provosere eller til og med gå lengre for å regnes som god kunst? Og hvor går grensen mellom provokosjon og krenkelse? Hvilken betydning skal det få for kunsten dersom noen føler seg krenket av den? Og hvem skal avgjøre om kunsten går for langt?

Samtalen tar vi under årets Platform Nord på Teateret fredag 13/10 kl 18. Gratis inngang.

Event på Facebook.